קינוח אי טרופי
מתכון זה מכין 16 מנות עם 104 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מים, פירורי קרקר גרהם, סוכריות גומי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 54 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 44%. הציון הזה די טוב. נסו מיקס אי טרופי צ'קס (1/2 ), עוף אי טרופי, ו אי טרופי רענון עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה ממיסים ג ' לטין במים רותחים. מערבבים מים קרים.
יוצקים לתבנית טבעת של 6 כוסות מצופה בתרסיס בישול.
מוסיפים 2 כפות סוכריות גומי. צמרמורת במשך שעה 1. מערבבים פנימה את הסוכריות שנותרו. מצננים 1-2 שעות או עד להתייצבות.
בקערה מקציפים חלב ופודינג. מכסים ומצננים עד שהם מוכנים לשימוש.
להכנת עלי עץ דקל, חותכים ליים לשניים; הסר וזורק עיסה.
מניחים חצאי סיד, חתוכים בצד כלפי מטה, על קרש חיתוך. בעזרת עיפרון, שרטט חמישה עלים מלמטה למעלה על כל מחצית.
חותכים עלים ומשאירים את המרכז שלם; חותכים מעט כדי ליצור מראה של עלה דקל. כדי ליצור בסיס לעצים, להפוך כוס חד פעמית במהופך; לחתוך שני חריצים קטנים בתחתית. הכנס מקל קינמון בכל חריץ לגזעי עצים. לשבור קיסם לשניים. הכנס קצוות מחודדים למרכז חצאי הסיד; הכנס קצוות שבורים למקלות קינמון.
שחרר ג 'לטין על 12 אינץ'. מגש הגשה.
מניחים כוס במרכז טבעת ג ' לטין. כף פודינג וניל מעל כוס, מילוי מרכז הטבעת.
מפזרים פירורי קרקר גרהם לחול.
מניחים פלפל אנגלי בבסיס עצים לקוקוס (זורקים פלפל אנגלי לפני ההגשה).
מקשטים באוכמניות ודגי גומי נוספים אם רוצים.