קינוח דלעת קראנץ
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 673 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם ביצים, פקאן, תערובת עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו קינוח שוקולד-אגוז קראנץ, מהפך קינוח טופי קראנץ, ו מוקה טופי-קראנץ ' טרין {או קינוח גלידת שכבות} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. תרסיס 9×13 מחבת מתכת או צלחת זכוכית עם ספריי בישול. אם באמצעות צלחת זכוכית, מחממים ל 325 מעלות F.
מערבבים דלעת, חלב התאדה, ביצים, סוכר, מלח ותבלינים פשטידת דלעת בקערה גדולה.
מפזרים תערובת עוגה באופן שווה מעל.
יוצקים חמאה על תערובת העוגה, ואז מפזרים אגוזי פקאן על כל החלק העליון.
אופים במשך 50 דקות או עד חום זהוב.
בואו להתקרר לחלוטין ואז לחתוך לריבועים ומגישים עם כף גלידה.