קינוח טרופי בהיר וקרם
קינוח טרופי בהיר וקרם דורש מסביב 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. לכו לחנות ותביאו חתיכות אננס במיץ, קיווי, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו קינוח טרופי קל וקרמי, קינוח טרופי מוקרם, ו קינוח טרופי קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 400 ° F. בקערה גדולה, לנצח קמח, חמאה ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 1 דקה, קערת גירוד כל הזמן. הכה במהירות גבוהה על 2 דקות או עד שמנת. מערבבים בשקדים. הקש תערובת שווה בתחתית ungreased 13x9-inch פאן.
אופים 12 עד 15 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים גבינת שמנת, סוכר מגורען ווניל עם כפית. שמור 1/2 כוס האננס. מערבבים אננס שנותר לתערובת גבינת שמנת.
בקערה בינונית מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת ומרשמלו לתערובת גבינת שמנת.
מורחים על קרום. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות עד סט אבל לא יותר מ 48 שעות.
ב 1-סיר ליטר, מקום קורנפלור. מערבבים בהדרגה מיץ אננס שמור 1 כוס. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע. מבשלים ומערבבים 2 דקות יותר. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. מקפלים שמור 1/2 כוס אננס, פפאיה קיווי. עבור מנות, לחתוך קינוח לתוך 5 שורות על ידי 3 שורות.
מגישים עם תערובת פירות. חנות מכוסה במקרר.