קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

כרובית עם בצל נמס וזרעי חרדל

כרובית עם בצל נמס וזרעי חרדל
עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: כרובית עם זרעי זנגביל וחרדל, כרובית עם זרעי חרדל שחור, ו כרובית ותפוחי אדמה עם זרעי חרדל שחור.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
2
במחבת קלייה גדולה, להמיס את החמאה ב 1 כף השמן בתנור; מערבולת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הכרובית, הגבעולים למעלה, ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף ואופים על המדף התחתון של התנור במשך 30 דקות. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 500 ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות במשך 10 דקות יותר, או עד הכרובית מתחילה לקרמל על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 3 כפות הנותרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד, על 20 דקות. מערבבים את אבקת קארי וזרעי חרדל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים את הבצל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים את הכרובית הקלויה לקערה גדולה ומגישים בכפית את הבצלים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים את הכוסברה קצוצה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך