קינוח לימון עם רוטב פטל
והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך מיץ ליים מפתח, מיץ ליים מפתח, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו רוטב קינוח פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מאוד, לשלב ג ' לטין ומים רותחים; מערבבים 2 עד 3 דקות או עד מומס.
מוסיפים 1 כוס מיץ ליים ואת חלב מרוכז ממותק; להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. תניח בצד.
בקערה בינונית, לנצח את הקצפת שמנת עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל קצפת לתוך תערובת ג ' לטין רק עד בשילוב.
גריז מחבת 13x9 אינץ'. מסדרים 5 ריבועים קרקר לאורך של מחבת משומנת; לחזור להרכיב 2 שורות נוספות באמצעות סך של 15 ריבועים קרקר כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת. תניח בצד.
בקערה קטנה, לשלב 2 כפות מיץ ליים ו 2 כפות מים.
מברשת תערובת מיץ על כל כיכר קרקר במחבת רק עד לחלחל. בזהירות לשפוך 3 1/3 כוסות מילוי על קרום קרקר; להפיץ באופן שווה. חזור קרקר ומילוי שכבות 2 פעמים. הקש בעדינות על מחבת על משטח קשה ולדחוף למטה כל קרקרים כי הם קרובים לפני השטח. מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 6 שעות או לילה.
בינתיים, במיקרוגל בינוני-קערה בטוחה, לערבב ריבה ו 2 כפות מים. מיקרוגל על בינוני במשך כ 30 שניות או עד ריבה נמס, ערבוב פעמיים. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
חותכים קינוח לריבועים. כפית 1 כף רוטב פטל על כל צלחת קינוח הפרט.
מניחים ריבועי קינוח על צלחות.
מקשטים עם פטל וקליפת לימון. לאחסן במקרר.