קינוח מנטה שוקולד קפוא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו קינוח מנטה שוקולד קפוא. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם חלב, פירורי עוגיות אוראו, תערובת בראוניז פאדג'ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 11%. הציון הזה די גרוע. נסו קינוח שוקולד קינמון קפוא, שוקולד לבן קפוא וקינוח פטל, ו שוקולד לבן זהוב אוראו פאי קינוח קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת הבראוניז, חלבוני הביצה, רסק התפוחים והווניל.
מורחים ל-13 על 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בתנור הולנדי, משלבים קקאו וחלב. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסת הקקאו. מערבבים מרשמלו עד להמסה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית. מגניב לגמרי.
מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מפזרים פירורי עוגיות. מכסים ומקפיאים לפחות 8 שעות.
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה.