קינוח שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך ציפוי שוקולד שיוצר מעטפת, ביצה, תערובת עוגיות שוקולד בטי, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. נסו גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן), עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן עוגת גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה וביצה עד צורות בצק רכות. על גיליון עוגיות ungreased, לעשות 5 עוגיות על ידי הטלת בצק על ידי כף.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.
בינתיים, באמצעות אצבעות לחות (הבצק יהיה דביק), לחץ על הנותרים בצק במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
אופים 16 עד 18 דקות או עד סט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מורחים 1/3 כוס של ציפוי שוקולד על קרום אפוי מקורר. להקפיא 10 עד 15 דקות או עד שוקולד מוגדר. בינתיים, להסיר גלידה מן המקפיא כדי לרכך.
מורחים גלידה מרוככת באופן שווה על פני קרום מצופה שוקולד. קראמבל 5 עוגיות אפויות; מפזרים על שכבת גלידה.
טפטוף שנותר שוקולד ציפוי על פירורי עוגיות. כיסוי; להקפיא 2 שעות או לילה.
כדי לשרת, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני חיתוך. לקבלת חתיכות הגשה, לחתוך 5 שורות על ידי 3 שורות. החנות מכוסה במקפיא.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "