קינוח שוקולד-קרמל
קינוח שוקולד-קרמל דורש על 1 שעה ו 11 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפוי פאדג', פקאן, סירופ שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קינוח שוקולד קרמל פקאן, קינוח שוקולד קרמל שכבות, ו סופלה ג'ינג'ר קרמל עם רוטב שוקולד לבן Wolfberry (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; מוסיפים סוכר, פועם היטב.
מערבבים קמח ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה, מכים עד שפירורים עדינים נוצרים. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת 13 - x 9 אינץ משומן קלות.
אופים ב 375 במשך 10 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים שמנת חמוצה, חמאת בוטנים, וחצי ציפוי קרמל, להכות רק עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בפקאנים.
כפית של ציפוי פאדג ' חם באופן שווה על תערובת גבינת שמנת. מערבולת הבלילה בעדינות עם סכין כדי ליצור אפקט משובש.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד המרכז כמעט מוגדר. מגניב על מתלה תיל. כיסוי וצינה 8 שעות.
חתוך ל-18 ריבועים. כף הנותרים ציפוי קרמל וסירופ שוקולד על צלחות בודדות; העליון כל אחד עם ריבוע של קינוח.
טיפ: מערבבים ציפוי פאדג ' בקערה קטנה לפני בובה על עוגת גבינה. זה יעזור לרכך את התערובת בקלות מערבולת לתוך תערובת עוגת גבינה.