ברוסקטה עגבניות והרב טריות
עגבניות טריות והרב ברוסקטה עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 72 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. גשו לסופר וקנו לחם, תערובת איטלקית של חמש גבינות, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו ברוסקטה עגבניות טריות, צדפות ג'ינג'ר ועשב בגריל עם ברוסקטה עגבניות, ו ברוסקטה עגבניות טריות עם מתכון בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם ל 24 פרוסות; מניחים על באח של גריל.
גריל 1 עד 1-1 / 2 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
בינתיים, לשלב מרכיבים שנותרו. כף שווה על פרוסות טוסט ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.