קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קיני פילו מוזהבים

קיני פילו מוזהבים
קנים Filo הזהב עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חמאה, פודינג משמש, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: שוקולד פאדג'פילו, Courgette ו Chick Pea Filo Pie, ו Tartlets פילו ממולא.

הוראות

1
שים במחבת 10 על 15 אינץ ' במקפיא עד קר, לפחות 10 דקות. לעצב גלידה לתוך 18 אליפסות בצורת ביצה: כדי להפוך כל חלק, לטבול כדור גלידה סגלגל במים,לנקז, במהירות לגרוף גלידה לתוך אליפסה בגודל 3-כף. בצורת, לשים כל סגלגל על מחבת קר. (או להשתמש כדור עגול, גלידה בצורת כדורים, ולהגדיר על מחבת. עם כף מרק, לחץ במהירות כדורים לתוך אליפסות.) מיד להחזיר מחבת למקפיא. אם אחסון יותר מ 2 שעות, לעטוף אטום כאשר גלידה קשה להקפיא עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים 6 גיליונות של רדיד, כל 12 על ידי 18 אינץ'. מהצד הצר, מקפלים כל גיליון לשניים.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
כצורה, להשתמש בקערה על 2 1/2 אינץ 'עמוק ו 5 עד 5 1/2 אינץ' רחב. מרכז 1 לסכל מלבן מעל קערה, ולאחר מכן לחץ בצורה חלקה לתוך קערה לקפל לסכל מסתיים על שפת קערה. הרם את קערת רדיד וחזור לעצב מלבנים רדיד הנותרים. הגדר קערות לסכל על 2 גיליונות אפייה, כל 12 על ידי 15 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
שכב 1 גיליון filo שטוח. לשמור על בצק פילו שנותר מכוסה בניילון נצמד כדי למנוע ייבוש. עם מברשת מאפה, במהירות ובקלות פס גיליון filo עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מפזרים באופן שווה עם 1 כף סוכר. למעלה עם עוד גיליון filo, מברשת עם חמאה, מפזרים סוכר, וחזור לעשות 1 ערימה של 4 סדינים filo.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
מקצה ארוך, לקפל ערימת פילו במחצית. עם סכין ארוכה, חדה, מחסנית לחתוך לרוחב הצר של פילו לעשות גדילים 1/8 אינץ ' רחב. מחלקים גדילים לשלישים.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
השתמש בשליש של פילו לחתוך לעשות קן 1: בעדינות במקום קומץ של פילו לחתוך לתחתית קערה 1 רדיד. ואז בעדינות טיפה הנותרים פילו, לאט לאט, נגד הצדדים קערה, מתפתל עד שפה. להשאיר כמה גדילים מזדקר באופן אקראי סביב שפת. אני חוזר כדי לבנות עוד 2 קנים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
חזור על שלבים 4 עד 6 לעצב 3 קנים נוספים.
9
אופים קינים בתנור 350 עד חום זהוב, כ -15 דקות (10 דקות בתנור הסעה); להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
תן לקנים להתקרר בקערות נייר על מתלה. עם מרית מתכת קטנה, בעדינות להקל על קינים מנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
להגדיר קינים על צלחות קינוח או בקערות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מניחים 3 אליפסות גלידה בכל קן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
13
מוסיפים רוטב משמש לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק