קינמון-Bun וופלים
קינמון-לחמנייה וופלים הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים ביד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 39%. מתכונים דומים: קינמון-וופלים לחם תירס עם תפוח-סירופ קינמון, אפיפיות קינמון עם סירופ קינמון, ו קינמון-Bun וופלים.
הוראות
מכין וופל חום. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, מלח, סודה לשתייה וקינמון; להפריש.
בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; להפריש. בקערה בינונית, לנצח חלמונים ביצה, חלב חמאה, 1/4 כוס חמאה מומסת, סירופ וניל; להפריש.
לעשות גם במרכז תערובת קמח.
מוסיפים תערובת חלמון ביצה; מערבבים רק עד בשילוב. מקפלים בחלבון ביצה מוכה.
תרסיס ופל maker קלות עם ספריי בישול. הבלילה כפית על יצרנית ופל חם, בעקבות הוראות היצרנים עבור הסכום המומלץ. מכסה סגור של יצרנית ופל; אופים 3 עד 4 דקות או עד עצירות מהביל וופלים הם חום זהוב. (כדי להתקדם, מניחים וופלים על צלחת אטום בתנור 93° עד מוכן לשרת.)
בקערה קטנה אחרת, היכו 2 כפות חמאה מומסת, חלב ואבקת סוכר עד חלקה.