קינמון - דבש" מטוגן " גלידה
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך דגנים, דבש, גלידה vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו קינמון - דבש" מטוגן " גלידה, עוגת גלידת קינמון, ו גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה (מתכונים דומים).
הוראות
סקופ 6 (1/2-כוס) כדורי גלידה על גבי גיליון עוגיות. להקפיא 15 דקות.
בינתיים, מניחים דגנים במחבת רדודה.
טפטוף 2 כפות של הדבש באופן שווה על דגנים; לערבב היטב עם מזלג עד מתפורר.
לגלגל במהירות 1 כדור גלידה בכל פעם בתערובת דגנים מעיל; לחזור גיליון עוגיות. להקפיא כדורי גלידה עד המשרד, כ -20 דקות. (אם תרצה, לכסות ולהקפיא עד תקופת המאסר).
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל שנותר 2 כפות דבש, חשוף, על 20 עד 30 שניות או עד חם. כדי לשרת, מקום כדורי גלידה במנות קינוח בודדות; לטפטף כל אחד עם 1 כפית דבש חם.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "