קינמון-וופלים תפוחים
אפיפיות קינמון-תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם חלב חמאה, חלבונים ביצה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו קינמון-וופלים לחם תירס עם תפוח-סירופ קינמון, אפיפיות קינמון עם סירופ קינמון, ו אפל קינמון וואפלים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
שלב חלב חמאה ושמן; מערבבים עם מקציף חוט.
להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. מערבבים וניל ותפוח.
הכה את החלבונים ביצה וקרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס; בעדינות לקפל ביצה מוכה תערובת לבן לתוך הבלילה.
מעיל 8 אינץ ' ופל מרובע עם ספריי בישול; לאפשר ופל ברזל לחמם מראש. לכל ופל, כפית 1 1/4 הבלילה כוסות על ברזל ופל חם, מתפשט הבלילה לקצוות.
אופים 4 עד 5 דקות או עד מהביל מפסיק. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה.
חותכים כל ופל לתוך 4 ריבועים.