קינמון-לחם מערבולת כתום
קינמון - תפוז מערבולת לחם הוא צמחוני לחם. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 192 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, סודה לשתיה, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קינמון מערבולת לחם כתום, קינמון תפוז מערבולת לחם, ו קינמון-לחם מערבולת כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, קרם קיצור 1 כוס סוכר.
מוסיפים ביצים, שמנת חמוצה ווניל; מערבבים היטב.
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת מוקרם רק עד לחלח.
יוצקים חצי הבלילה לתוך משומן 9-in. אקס-5-אין. מחבת כיכר.
שלב קינמון, קליפת תפוז וסוכר שנותר; הגדר 1 כף בצד לציפוי.
מפזרים את תערובת הסוכר שנותרה מעל הבלילה. בזהירות למעלה עם הבלילה.
חותכים דרך הבלילה עם סכין להסתחרר.
מפזרים בתערובת סוכר שמורה.
אופים ב 350° במשך 55-60 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.