מאפינס קינמון-תפוח הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח, תפוח סבתא סמית, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קינמון, מאפינס תפוחים מתובלים עם זיגוג קינמון תפוח, ו מאפינס תפוחים מתובלים עם זיגוג קינמון תפוח.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים בתפוח, ולעשות טוב במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שלב חלב חמאה ו -6 המרכיבים הבאים (חלב חמאה דרך ביצה); מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. הבלילה כפית לתוך 18 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
5
שלב 3 כפות סוכר 2 כפיות קינמון; מפזרים באופן שווה על הבלילה.