קינמון צימוקים טוסט צרפתי אפוי
צריך ארוחת בוקר צמחונית? טוסט צרפתי אפוי צימוקים קינמון יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סוכר, קמח, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו קינמון צימוקים אפוי כוסות טוסט צרפתי, לחם מטוגן עם קינמון וצימוקים., ו בייגל קינמון וצימוקים פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
לפתוח את כיכרות הלחם, ולאחר מכן חופפים את הפרוסות בשורות בתבנית אפייה חמאה היטב.
לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמנת, סוכר, וניל וקינמון, ואז לשפוך את התערובת באופן שווה על כל חתיכות הלחם, השריית הלחם ככל האפשר. כדי להפוך את ציפוי, לשלב את החמאה, קמח, סוכר חום, קינמון, ומלח בקערה ולחתוך את כל זה יחד עם חותך מאפה. מערבבים בצימוקים.
מפזרים את ציפוי בכל רחבי התבשיל. מכסים את המחבת בנייר כסף ומקררים אותה במשך כמה שעות או לילה. כאשר אתה מוכן לאפות את הלחם המטוגן, מחממים התנור ל 350 ° F.
אופים את הלחם המטוגן במשך 45 דקות עד 1 שעה עבור מרקם רך יותר, או יותר עבור מרקם מוצק, קריר יותר. מכסים בנייר כסף למשך 30 הדקות הראשונות של האפייה, ולאחר מכן מסירים אותו לזמן האפייה הנותר.
מגישים מנות בודדות עם חמאה וסירופ חם.