קושיקשה
מוכן ב46 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

קיסר-דג קלוי

קיסר-דג קלוי
קיסר-דג צלוי לוקח מסביב 46 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30 ופסקטרי דיאטה. מתכון זה מאוכלרשת דורשת הדבק אנשובי, שמן זית, מלח ופלפל כשר ופטרוזיליה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה נהדר. מתכונים דומים: סלטי קיסר תירס קלויים עם רוטב קיסר יוגורט יווני פרמזן, דג אפוי בתנור עם תוספת קיסר, ו קיסר-אספרגוס קלוי.

הוראות

1
חממו את התנור ל 500 מעלות צלזיוס (וודאו שהתנור שלכם נקי מאוד.) מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
לרוטב הקיסר מניחים את השום, הפטרוזיליה, משחת האנשובי והחרדל בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה ודופקים עד שהשום טחון.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את המיונז, גרידת הלימון, מיץ הלימון, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל ודופק ליצירת רוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מניחים את הדג על התבנית ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות מלח ופלפל. מניחים בצד שליש מהרוטב להגשה עם הדג המבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מורחים את הדג בצד אחד עם מחצית הרוטב שנותר, הופכים את הדג ומורחים את הרוטב שנותר בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מפזרים את הבצל הירוק ומניחים לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
7
צולים את הדג במשך 10 עד 12 דקות, עד שהמרכז בקושי מבושל. מכסים את הדג בנייר אלומיניום ומניחים לנוח על התבנית למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
בינתיים מחממים את השמן במחבת קטנה עד שהוא חם מאוד, מוסיפים את הצלפים ומבשלים 30 עד 60 שניות, עד שהם מתחילים לצוץ ומעט פריכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מגישים את הדג חם עם טריזי הלימון, הצלפים המסולסלים ורוטב הקיסר השמור.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב דגים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נהר פינו נואר הרוסי של מקמורי ראנץ'. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -24 דולר.
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי שלנו 2012 עמק הנהר הרוסי פינו נואר נפתח בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.