קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

קיץ בולגור וסלט שעועית ירוקה

קיץ בולגור וסלט שעועית ירוקה
קיץ בולגור וסלט שעועית ירוקה הוא טבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מים, מיץ לימון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שעועית ירוקה סלט קיץ, מתכון סלט שעועית ירוקה קיץ, ו סלט שעועית ירוקה קיץ עם Fetan ו אורגנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, חסינת חום, יוצקים את המים הרותחים מעל הבורגור. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעמוד עד שהמים נספגים, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השעועית הירוקה ומרתיחים על חום גבוה עד רק רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים ורענון מתחת למים זורמים קרים, ואז מתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים את השעועית הירוקה לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד את מיץ לימון ושמן זית. Fluff את הבורגול עם 2 מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את השעועית הירוקה, עגבניות שרי, שקדים, נענע ורוטב לימון. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
8
להעביר את סלט bulgur לקערת הגשה גדולה לשרת מקורר קלות או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך