קיץ סקווש להתענג
רליש סקווש הקיץ עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם אתה חייב .5 ק " ג בצל, חומץ סיידר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו צהוב קיץ סקווש להתענג, להתענג על הקיץ: מתוק ותבלינים תירס, ו מקרר הקיץ להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
שכבת הדלעת והבצל, המלחה כל שכבה במלח כשר, בקערה גדולה ולא מגיבה.
תן לעמוד בכיור במשך 3 שעות.
מסננים את הדלעת ואת הבצל, מעבירים למסננת גדולה ולשטוף היטב מתחת למים קרים.
מניחים קערה על הירקות, ומוסיפים כמה פחיות עגבניות או מה שיש לך ביד כדי לשקול את הקערה למטה כדי לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
הכינו את הצנצנות ואת העפעפיים: שטפו את כל הצנצנות והעפעפיים ביסודיות בסבון ומים ושטפו היטב. מלא את הקנרית שלך עם מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות על ידי לפחות 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה. באמצעות זוג מלקחיים שימורים, להנמיך את הצנצנות בעדינות, הטיה אותם למלא עם מים חמים. בסיר קטן, לשמור על קצת מים חמים אבל לא רותחים; מניחים את המכסים במים. יש קומקום נוסף של מים לרתיחה.
הפוך את המלח: להביא את הסוכר, vinegars, חרדל וסלרי זרעים כורכום לרתיחה מתגלגלת בתוך סיר גדול שאינו מגיב או תנור הולנדי.
מוסיפים את הדלעת והבצל. להחזיר לרתיחה, ערבוב בעדינות.
מעבירים את החמוצים בקבוצות למעבד מזון, ואת הדופק עד נשבר עד בסדר, אפילו עקביות. החזירו את התבלין המעובד למחבת והחזירו לרתיחה.
מוסיפים את הפקטין, מערבבים עד מומס לחלוטין ומחזירים לרתיחה במשך 1 דקה.
מלא וסגור את הצנצנות: באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר את הצנצנות מן הפחית, בזהירות לשפוך את המים בחזרה לתוך הפחית. הגדר ליד התבלין בסיר. להפוך את החום מתחת לפחית לגבוה. השתמש מצקת לשפוך את התענג לתוך צנצנות דרך משפך שימורים, עוזב 1/2 אינץ ' headspace בחלק העליון. הפעל צ ' ופסטיק נקי סביב החלק הפנימי של הצנצנת כדי להוציא כל אוויר לכוד. נגב את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה.
מניחים את המכסים על, בורג על הטבעות עד רק אצבע הדוקה.
חותם את הצנצנות: באמצעות מלקחיים שימורים, בעדינות להעביר את הצנצנות אל הפחית, דואג לשמור אותם אנכיים. כאשר כל הצנצנות נמצאות בפחית, לא צריך להיות לפחות 1 אינץ ' של מים מכסה אותם; אם אתה צריך יותר, להוסיף מים מהקומקום עד הצנצנות מכוסים מספיק. להביא את המים לרתיחה מתגלגלת מלאה, ולעבד במשך 10 דקות.
הסר וקריר: באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר בעדינות את הצנצנות מן הפחית ולהעביר אותם מגבת מטבח או מתלה קירור, שוב לשמור אותם אנכיים. אין להגדיר צנצנות חמות ישירות על משטחים דלפק מגניב. השאירו להתקרר, ללא הפרעה, לפחות 12 שעות. אם כל צנצנות לא חותם כאשר מגניב, reprocess באמצעות השיטה לעיל, או לקרר ולהשתמש באופן מיידי.
הוסף תווית למכסה או לצד הצנצנת שלך, וציין את התאריך שהוא משומר.
הסר את הטבעות ואת צנצנות לאחסן במקום קריר, כהה עד שנה אחת. מקררים לאחר הפתיחה.