קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

קיץ סקווש להתענג

קיץ סקווש להתענג
רליש סקווש הקיץ עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם אתה חייב .5 ק " ג בצל, חומץ סיידר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו צהוב קיץ סקווש להתענג, להתענג על הקיץ: מתוק ותבלינים תירס, ו מקרר הקיץ להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
שכבת הדלעת והבצל, המלחה כל שכבה במלח כשר, בקערה גדולה ולא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תן לעמוד בכיור במשך 3 שעות.
3
מסננים את הדלעת ואת הבצל, מעבירים למסננת גדולה ולשטוף היטב מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מניחים קערה על הירקות, ומוסיפים כמה פחיות עגבניות או מה שיש לך ביד כדי לשקול את הקערה למטה כדי לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הכינו את הצנצנות ואת העפעפיים: שטפו את כל הצנצנות והעפעפיים ביסודיות בסבון ומים ושטפו היטב. מלא את הקנרית שלך עם מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות על ידי לפחות 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה. באמצעות זוג מלקחיים שימורים, להנמיך את הצנצנות בעדינות, הטיה אותם למלא עם מים חמים. בסיר קטן, לשמור על קצת מים חמים אבל לא רותחים; מניחים את המכסים במים. יש קומקום נוסף של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הפוך את המלח: להביא את הסוכר, vinegars, חרדל וסלרי זרעים כורכום לרתיחה מתגלגלת בתוך סיר גדול שאינו מגיב או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
כורכוםכורכום
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
7
מוסיפים את הדלעת והבצל. להחזיר לרתיחה, ערבוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין קילוףסכין קילוף
8
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
1
מעבירים את החמוצים בקבוצות למעבד מזון, ואת הדופק עד נשבר עד בסדר, אפילו עקביות. החזירו את התבלין המעובד למחבת והחזירו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הפקטין, מערבבים עד מומס לחלוטין ומחזירים לרתיחה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
3
מלא וסגור את הצנצנות: באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר את הצנצנות מן הפחית, בזהירות לשפוך את המים בחזרה לתוך הפחית. הגדר ליד התבלין בסיר. להפוך את החום מתחת לפחית לגבוה. השתמש מצקת לשפוך את התענג לתוך צנצנות דרך משפך שימורים, עוזב 1/2 אינץ ' headspace בחלק העליון. הפעל צ ' ופסטיק נקי סביב החלק הפנימי של הצנצנת כדי להוציא כל אוויר לכוד. נגב את שולי הצנצנות במגבת נייר לחה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מקלות אכילהמקלות אכילה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
משפךמשפך
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מניחים את המכסים על, בורג על הטבעות עד רק אצבע הדוקה.
5
חותם את הצנצנות: באמצעות מלקחיים שימורים, בעדינות להעביר את הצנצנות אל הפחית, דואג לשמור אותם אנכיים. כאשר כל הצנצנות נמצאות בפחית, לא צריך להיות לפחות 1 אינץ ' של מים מכסה אותם; אם אתה צריך יותר, להוסיף מים מהקומקום עד הצנצנות מכוסים מספיק. להביא את המים לרתיחה מתגלגלת מלאה, ולעבד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
הסר וקריר: באמצעות מלקחיים שימורים, להסיר בעדינות את הצנצנות מן הפחית ולהעביר אותם מגבת מטבח או מתלה קירור, שוב לשמור אותם אנכיים. אין להגדיר צנצנות חמות ישירות על משטחים דלפק מגניב. השאירו להתקרר, ללא הפרעה, לפחות 12 שעות. אם כל צנצנות לא חותם כאשר מגניב, reprocess באמצעות השיטה לעיל, או לקרר ולהשתמש באופן מיידי.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
הוסף תווית למכסה או לצד הצנצנת שלך, וציין את התאריך שהוא משומר.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
2
הסר את הטבעות ואת צנצנות לאחסן במקום קריר, כהה עד שנה אחת. מקררים לאחר הפתיחה.