קיץ פיצה ירקות בגריל
פיצה ירקות בגריל קיץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פלפל, בצק פיצה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו איך לצלות פלפלים מתוקים (: פיצת ירקות קיץ בגריל), קיץ פיצה ירקות, ו קיץ זמן ירקות פיצה פאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה, במשך 30 דקות.
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 500 (לשמור על אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
לשטח חתיכות פלפל עם יד. מסדרים את כל הירקות בשכבה אחת על קרש חיתוך גדול או תבנית אפייה; מברישים את שני הצדדים עם 1 1/2 כפות שמן. סדר טריזי בצל על שיפודים,אם תרצה. מסדרים ירקות על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, וגריל במשך 3 דקות בכל צד או עד סימני מכרז פריך גריל מופיעים.
הסר מהגריל. קוצצים גס פלפל.
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות, ומנקבים משטח שלם בנדיבות עם מזלג. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור.
מפזרים קמח תירס על פיצה אבן; מניחים בצק על פיצה אבן.
הסר את הקרום אפוי חלקית מהתנור.
מורחים רוטב על קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'. מסדרים את הירקות על הבצק, ומפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל אדום מרוסק. למעלה באופן שווה עם גבינה. בזהירות להחזיר פיצה לאבן פיצה.
אופים ב 500 במשך 12 דקות נוספות או עד הקרום והגבינה הם השחמה.
מברשת קצה הבצק עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן זית.
חותכים ל 6 פרוסות גדולות.