קיש חזיר ובייקון
קיש חזיר ובייקון יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך ביצים, פטריות, ביצה לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קיש בייקון, קיש בייקון, ו קיש מייפל-בייקון.
הוראות
להתאים 1 piecrust לתוך צלחת עמוקה 9 אינץ ' צלחת פי הוראות החבילה; לקצץ בצק סביב הקצוות של pieplate.
מקום שנותר piecrust על משטח מקומח קלות; לחתוך את הצורות הרצויות עם חותך עוגייה 1 אינץ דקורטיבי.
מברשת קצה של piecrust ב pieplate עם ביצה מוכה לבן; בעדינות לחץ על צורות בצק על קצה piecrust. לנקב את הקרקעית ואת הצדדים במזלג.
Piecrust קו עם נייר קלף או רדיד אלומיניום; למלא piecrust עם משקולות עוגה או שעועית מיובשת.
אופים ב 400 במשך 10 דקות.
הסר משקולות נייר קלף; אופים 5 דקות יותר, ולהניח בצד. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפית. טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
בצל קצוץ מוקפץ ופטריות בטפטופים חמים 3 עד 4 דקות או עד מכרז.
מערבבים יחד בייקון, תערובת בצל, חצי וחצי, והבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים גבינה וקמח; מוסיפים לתערובת בייקון, ערבוב עד מעורבב.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. (קצוות מגן עם רדיד אלומיניום כדי למנוע בראונינג עודף, במידת הצורך.)
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. מוטון צוער בורדו רוז ' עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![מוטון צוער בורדו רוז]()
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.