קיש לה בנדיקט
קיש לה בנדיקט יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קיש לה בנדיקט, קיש קישואים וגבינת עיזים (קיש דה קורג'טים או צ' מורטובר), ו קיש או אספרגס וסאומון (קיש אספרגוס וסלמון) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים אספרגוס עד שהם רכים, כ -10 דקות. מתבלים בקורט מלח.
מערבבים בייקון קנדי, בצל מגורר ושום לתוך האספרגוס; מבשלים ומערבבים עד שהשום ריחני, בערך 1 דקה.
מסירים את המחבת מהאש, מכסים ומניחים בצד.
להקציף ביצים, שמנת, תערובת ביסקוויטים, חמאה, גבינת פרמזן, חרדל דיז ' ון, 1/2 כפית מלח, פלפל שחור ורוטב חם יחד בקערה.
מניחים את קרום הפאי לכלי פאי בגודל 9 אינץ'; מורחים תערובת אספרגוס לקרום.
מורחים גבינת ג ' ק קולבי-מונטריי על תערובת האספרגוס בשכבה אחידה, ויוצקים את תערובת הביצים לאט על הקיש.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי תפוח ומשחים קלות וקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-40 דקות.