קיש לוריין.
קיש לוריין אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלב, ביצים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו קיש חדש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מאפה קו עם שכבה כפולה של רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 דקות.
הסר רדיד ואופים במשך 4 עד 5 דקות יותר, או עד הקרום מוגדר. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
הסר בייקון מחבת, להתפורר ולהניח בצד. שמור 2 כפות שומן חזיר במחבת. מבשלים בצל בטפטופים שמורים עד למכרז; לנקז ולהניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד ביצים, חלב ומלח. מערבבים בבייקון ובצל. בקערה נפרדת, לזרוק גבינה וקמח יחד.
מוסיפים גבינה לתערובת ביצים; מערבבים היטב.
יוצקים תערובת לתוך קונכיה חמה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד סכין מוכנס למרכז יוצא נקי. במידת הצורך, לכסות את הקצוות של הקרום עם נייר כדי למנוע שריפה.
תן קיש מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.