קיש לוריין ב 4 צעדים קלים
קיש לוריין ב 4 צעדים קלים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך בלוק מוכן לגלגל בצק פריך מאפה, בייקון מפוספס, קרם כפול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קיש קל לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין.
הוראות
מרדדים מאפה ולהרים לתוך פח: להשאיר את הבצק כדי לרכך בטמפרטורת החדר, כך שהוא לא סדק בעת גלגול. קמח קל מתגלגל סיכה משטח עבודה. בעדינות לחץ על גבי מאפה, מהקצה הקרוב ביותר אליך החוצה, כמה פעמים, להפוך 90, ואז לחזור עד 1 ס " מ עבה. עכשיו לגלגל מאפה בכיוון אחד בלבד, הפיכת כל כמה לחמניות, למעגל העובי של מטבע 1. השתמש במערוך כדי להרים את המאפה מעל פח, צד מקומח כלפי מעלה.
קו בדיל לקצץ את הבצק: מאפה חלק מעל הבסיס של הפח כדי להסיר את כל כיסי האוויר. בעדינות להקל על המאפה לתוך הקצה הפנימי של פח נגד הצדדים. לקצץ מאפה תלוי עם מספריים מטבח כך מאפה עולה 1cm מעל השפה.
מגלגלים מאפה עודף לכדור קטן ולהשתמש כדי ללחוץ על מאפה לתוך הקצוות מחורצים. צמרמורת במשך 30 דקות, מכוסה בסרט נצמד. כל מי שנשאר יכול להיות מקורר ומשמש מחדש, או קפוא עד חודש.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
חותכים חתיכה גדולה של קלף אפייה, ואז מתכווצים לכדור. פתח אותו ולהשתמש כדי קו מאפה מקורר, ואז עצה באפייה שעועית עם יותר נגד הצדדים, כדי לתמוך בקיר מאפה בעת האפייה.
אופים על תבנית אפייה במשך 15-20 דקות עד הצדדים פריך ולהגדיר.
הסר מהתנור בזהירות להרים נייר ושעועית החוצה. החזירו את המאפה לתנור ובישלו עוד 5 דקות או עד שהבסיס והצדדים יהיו זהובים ופריכים.
מילוי מאפה מקרה ואופים תנור נמוך ל 150C / מאוורר 130c / גז
מחממים מחבת, ומטגנים את הבייקון עד להזהבה. לפזר על בסיס מאפה, השלכת שומן עודף, ואחריו הגבינה.
מערבבים ביצים, שמנת ואגוז מוסקט יחד, ואז חצי למלא את המקרה. מנוחה אפיית גיליון על מדף תנור, ואז לשפוך את שאר התערובת.
אופים עבור 30-35 דקות או עד רק להגדיר.
הסר ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, בורדו, שמפניה, בורדו לבן
יין מבעבע, בורדו ושמפניה הם הבחירה הראשונה שלי לקיש לוריין. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. תווית צהוב Veuve Clicquot (חצי בקבוק) עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![Veuve Clicquot תווית צהובה ברוט (חצי בקבוק)]()
Veuve Clicquot תווית צהובה ברוט (חצי בקבוק)
בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא הבציר שלה. זה בעשיית יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמו.זוהי אמנות שבה בית וו קליקוט מצטיין. התווית הצהובה הברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת הטבע העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספק את המבנה כי הוא כל כך בדרך כלל Clicquot, בעוד מגע של פינו Meunier סיבובים את התערובת. שרדונה מוסיף את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.