מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . גשו לסופר וקנו מי קרח, מלח סלרי, תערובת גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קיש סרטן, קיש סרטן, ו קיש סרטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא קמח, 1 ביצה, מלח, ואבקת אפייה יחד בקערה;
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים קיצור בטעם חמאה לתערובת קמח ומשלבים ביד עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים מי קרח לתוך התערובת, מוסיפים מספיק כך הבצק פשוט מחזיק יחד. טופס בצק לכדור, לעטוף בנייר שעווה, להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בנדיבות קמח גיליון גדול של נייר שעווה לגלגל את הבצק החוצה למעגל אפילו על פני 11 אינץ' ; להתאים את הקרום לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. לחץ על קצוות הבצק בעדינות על קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הפחת חום תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פטריות, בצל ירוק ופלפל אדום בחמאה החמה עד שהירקות מתרככים, כ -7 דקות; מערבבים בשום ומבשלים עוד כמה דקות. ירקות העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להקציף קרם, ביצים, מלח סלרי ורוטב חם יחד בקערה עד לשלב ביסודיות; מערבבים בשר סרטנים ותערובת פטריות לתוך תערובת ביצה. להתפורר כ 3/4 של גבינת עשבי תיבול להפיץ לתוך החלק התחתון של הקרום ויוצקים תערובת crabmeat על ממרח הגבינה. פירורים הנותרים גבינת עשב להתפשט לתוך מילוי crabmeat ולהפיץ תערובת גבינה איטלקית מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקית
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בשר סרטנים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
אופים בתנור עד מילוי crabmeat מוגדר ציפוי גבינה הוא חום זהוב קלות, 30 עד 35 דקות.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.