קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

קיש סרטן ופטריות

קיש סרטן ופטריות
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . גשו לסופר וקנו מי קרח, מלח סלרי, תערובת גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קיש סרטן, קיש סרטן, ו קיש סרטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמח, 1 ביצה, מלח, ואבקת אפייה יחד בקערה;
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים קיצור בטעם חמאה לתערובת קמח ומשלבים ביד עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים מי קרח לתוך התערובת, מוסיפים מספיק כך הבצק פשוט מחזיק יחד. טופס בצק לכדור, לעטוף בנייר שעווה, להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בנדיבות קמח גיליון גדול של נייר שעווה לגלגל את הבצק החוצה למעגל אפילו על פני 11 אינץ' ; להתאים את הקרום לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. לחץ על קצוות הבצק בעדינות על קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הפחת חום תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פטריות, בצל ירוק ופלפל אדום בחמאה החמה עד שהירקות מתרככים, כ -7 דקות; מערבבים בשום ומבשלים עוד כמה דקות. ירקות העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
להקציף קרם, ביצים, מלח סלרי ורוטב חם יחד בקערה עד לשלב ביסודיות; מערבבים בשר סרטנים ותערובת פטריות לתוך תערובת ביצה. להתפורר כ 3/4 של גבינת עשבי תיבול להפיץ לתוך החלק התחתון של הקרום ויוצקים תערובת crabmeat על ממרח הגבינה. פירורים הנותרים גבינת עשב להתפשט לתוך מילוי crabmeat ולהפיץ תערובת גבינה איטלקית מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
אופים בתנור עד מילוי crabmeat מוגדר ציפוי גבינה הוא חום זהוב קלות, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.