קיש סרטנים
קיש סרטנים עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. בבמנה עיקרית זו יש 331 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 5 אנשים היו שמחים שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . אם יש לכם בשר סרטנים, שמנת כבדה, גרידת לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קיש סרטנים II , קיש סרטנים I וקיש סרטנים .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מפזרים את הגבינה באופן שווה על תחתית בצק הפאי. מעל בשר הסרטנים ומפזרים את בצל ירוק.
טורפים יחד את השמנת הכבדה, גרידת הלימון, החרדל, תיבול פירות הים, המלח, המאסה והביצים בקערה.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך בצק הפאי.
אופים עד שהקרם מתייצב, כ-40 דקות.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני שפורסים.
יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סרטן עובד ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ופינו גריג'יו. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריג'יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) אפשר להתאים לשרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרדונה של Diamond Collection. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-16 דולר.
![שרדונה קולקציית יהלומים]()
שרדונה קולקציית יהלומים
צהוב זהוב תוסס במראה, שרדונה קולקציית היהלומים שלנו מציעה טעמים של אננס, אפרסק ומנדרינה.