קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

קיש פטריות מעל לראש

קיש פטריות מעל לראש
אם יש לך ביצים, פטריות, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קיש פטריות, קיש פטריות ובשר חזיר, ו קיש פטריות ונקניק.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה מאוד, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הצדפה ופטריות לבנות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד שמתחילים לרכך, כ 5 דקות. להפחית את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
4
מוסיפים את החמאה, שאלוט וקורנית ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות רכות, כ -12 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
לפזר 1/4 כוס הגבינה וחצי של הפטריות באופן שווה על החלק התחתון של קונכיה חמאה. בבלנדר, מערבבים חצי מכל חלב, שמנת וביצים ועונה עם 1 1/2 כפיות מלח, 1/8 כפית פלפל וקמצוץ של אגוז מוסקט במהירות גבוהה עד מוקצף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את הפודינג לתוך הקונכיה. למעלה עם עוד 1/4 כוס גבינה ואת שאר הפטריות. הפוך קבוצה שנייה של פודינג עם חלב שנותר, שמנת וביצים, בתוספת אותה כמות של מלח, פלפל ואגוז מוסקט כמו קודם ויוצקים לתוך הקליפה. לפזר את 1/4 הנותרים כוס גבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
אופים את הקיש במשך כ 1 1/2 שעות, או עד משחימים עשיר על גבי פודינג הוא בקושי להגדיר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו להתקרר במחבת עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
באמצעות סכין משונן, לחתוך את פלאש קונכיה מאפה עם החלק העליון של המחבת. בזהירות להרים את טבעת המחבת springform את הקיש.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
10
חותכים את קיש פטריות לתוך טריזים, להעביר צלחות לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק

מרכיבים

6largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות71אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)3/4 כוס מגורר Comté או גבינת Emmental3/4 כוס מגורר Comté או גבינת Emmental4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו12ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות צדפות, גבעולים גזוז וכובעים גדולים חצוי או לרבעיםפטריות צדפות, גבעולים גזוז וכובעים גדולים חצוי או לרבעים12ריבס, קצוץ טרי או קפואקונכייה חמאהקונכייה חמאה12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבן טחון טרימלח ופלפל לבן טחון טרי2smallsשאלוט, טחוןשאלוט, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין, קצוץטימין, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות לבנות, פרוסות דקפטריות לבנות, פרוסות דק

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק