אם יש לך ביצים, פטריות, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קיש פטריות, קיש פטריות ובשר חזיר, ו קיש פטריות ונקניק.
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה מאוד, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הצדפה ופטריות לבנות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד שמתחילים לרכך, כ 5 דקות. להפחית את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
2 עד 3 כפיות מלח ים
4
מוסיפים את החמאה, שאלוט וקורנית ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות רכות, כ -12 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום
5
לפזר 1/4 כוס הגבינה וחצי של הפטריות באופן שווה על החלק התחתון של קונכיה חמאה. בבלנדר, מערבבים חצי מכל חלב, שמנת וביצים ועונה עם 1 1/2 כפיות מלח, 1/8 כפית פלפל וקמצוץ של אגוז מוסקט במהירות גבוהה עד מוקצף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את הפודינג לתוך הקונכיה. למעלה עם עוד 1/4 כוס גבינה ואת שאר הפטריות. הפוך קבוצה שנייה של פודינג עם חלב שנותר, שמנת וביצים, בתוספת אותה כמות של מלח, פלפל ואגוז מוסקט כמו קודם ויוצקים לתוך הקליפה. לפזר את 1/4 הנותרים כוס גבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
7
אופים את הקיש במשך כ 1 1/2 שעות, או עד משחימים עשיר על גבי פודינג הוא בקושי להגדיר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו להתקרר במחבת עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
באמצעות סכין משונן, לחתוך את פלאש קונכיה מאפה עם החלק העליון של המחבת. בזהירות להרים את טבעת המחבת springform את הקיש.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
10
חותכים את קיש פטריות לתוך טריזים, להעביר צלחות לשרת חם.
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.