קיש קפרזה
המתכון קפרזה קיש מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 343 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עגבניות, קרום עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. . מתכונים דומים: קיש קפרזה, קיש קפרזה, ו קיש קפרזה ללא סרטנים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים קרום עוגה על תבנית עוגה או צלחת אפייה.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל עד מרכך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מורחים גבינת מוצרלה ועגבניות על החלק התחתון של קרום העוגה.
לטאטא ביצים, מיץ לימון, בזיליקום, מלח, פלפל שחור, בצל מקורמל בקערה גדולה; לשפוך תערובת על גבינה ועגבניות.
אופים בתנור שחומם מראש עד ביצים נקבעות וקרום הוא קשקשי, 30 עד 40 דקות.