קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

קיש קפרזה

קיש קפרזה
המתכון קפרזה קיש מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 343 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, עגבניות, קרום עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. . מתכונים דומים: קיש קפרזה, קיש קפרזה, ו קיש קפרזה ללא סרטנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים קרום עוגה על תבנית עוגה או צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס פאיטופס פאי
3
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל עד מרכך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מורחים גבינת מוצרלה ועגבניות על החלק התחתון של קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
קרום עוגהקרום עוגה
עגבנייהעגבנייה
מורחיםמורחים
5
לטאטא ביצים, מיץ לימון, בזיליקום, מלח, פלפל שחור, בצל מקורמל בקערה גדולה; לשפוך תערובת על גבינה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לימוןמיץ לימון
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד ביצים נקבעות וקרום הוא קשקשי, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור