קישוא חמאה צלוי ומרק בטטה עם בייקון אפלווד מעושן עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. לך לחנות ותביא בייקון מעושן, יין, מלח ופלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה טוב. נסו אטריות בטרנוט קלוי סקווש בטטה עם בייקון, פקאן כתוש ותרד, מרק תפוחי אדמה תירס ופינגרלינג עם בייקון מעושן, ו פיצת תות בלסמית עם עוף, בצל מתוק ובייקון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים דלעת, בטטות, שמן זית, מלח ופלפל יחד בקערה; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
שמן זית
פלפל
סקווש
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
יוצקים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש, מרפרף את הירקות פעם אחת, עד מעט קרמל ומכרז, כ 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, הופך מדי פעם, עד פריך מעט, 7 עד 10 דקות. שמור 1 כף טפטוף בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר; קותלי חזיר מתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
לחמם בייקון טפטוף וחמאה יחד בתנור הולנדי על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
8
בצל מטוגן וחמאה בתערובת חמאה חמה עד הבצל שקוף, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
9
יוצקים את היין הלבן לתוך המחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ. מבשלים עד היין הלבן מצטמצם בחצי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
10
מערבבים תערובת סקווש קלוי לתוך תערובת בצל; להוסיף מלאי ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שכל הירקות רכים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
סקווש
בצל
מלאי
11
יוצקים תערובת ירקות לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית בקבוצות עד חלקה. להחזיר מרק פריך לתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
בלנדר
12
מערבבים חצי וחצי לתוך מרק מחית; לבשל ומערבבים על חום בינוני-נמוך עד המרק הוא התחמם, על 5 דקות. מערבבים אגוז מוסקט למרק; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות ומעל כל אחד עם בייקון מתפורר.