קישואים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו קישואים. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל קלוי, מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו 7 פסטות קישואים נהדרות בתוספת פסטה פנה קישואים ונקניק עוף, לחם קישואים אהוב על שף תנומה (או מאפינס קישואים), ו פסטה עם קישואים, פריחת קישואים ובצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהם רכים ומשחימים קלות, כ -6 דקות.
מוסיפים את המרווה, השום והג ' לפנוס ומבשלים תוך ערבוב עד לריחני כ-30 שניות.
מוסיפים את הדלעת, החומץ, 3/4 כפית המלח וכמה טחינה של פלפל ומערבבים לאיחוד. מכסים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהדלעת מתחילה להתרכך, 6 עד 8 דקות. חושפים ומוסיפים את הפלפל האדום וחצי מהפטרוזיליה. מבשלים עד שהדלעת רכה לחלוטין ושחומה קלות, 6 עד 8 דקות נוספות.
הכינו 8 חריצים קטנים בדלעת בעזרת כוס מדידה או גב מצקת. סדקו את הביצים לחריצים ופזרו מלח ופלפל. מחזירים את התבנית לאש בינונית, מכסים ומבשלים עד שהחלבונים מתייצבים והחלמונים עדיין נוזלים, כ -4 דקות.
מפזרים את יתרת הפטרוזיליה ומגישים.