קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישואים ולחם זית

קישואים ולחם זית
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 336 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זיתים, שמן זית בתוספת תוספת, בצק פיצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: לחם שטוח זית רוזמרין, Halloumi-שמן זית ממולא Flatbread, ו זית ולחם שטוח ירקות קלוי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל 12 אינץ'. עם מברשת מאפה, מברשת 1 כף שמן על הבצק. באמצעות הקוצים של מזלג, לדקור את הבצק בכל רחבי. מסדרים את פרוסות הקישואים בשכבה אחת על גבי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
בצקבצק
גלולגלול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
טפטף את הקישואים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
שמן בישולשמן בישול
5
אופים את הבצק במשך 18 עד 20 דקות עד שהקצוות מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוציאים את הלחם מהתנור, מפזרים 1 כף אורגנו, הגבינות והזיתים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
זיתיםזיתים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים במשך 5 עד 7 דקות עד הגבינות נמסות תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מפזרים את לחם הפנים עם אורגנו הנותרים, לחתוך טריזים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
אורגנואורגנו