סופלי גבינה אפויים פעמיים
סופלה גבינה אפויים פעמיים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -22 גרם חלבון , 35 גרם שומן ובסך הכל 456 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.07 למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך חמאה, אבקת בצל, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 37% . נסו סופלה גבינה אפויים פעמיים , סופלה גבינת עיזים אפויים פעמיים על מצע של ירקות מעורבים , וסופלה גבינת עיזים אפויים פעמיים על מצע של ירקות מעורבים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה חלב, אבקת בצל, מלח, אגוז מוסקט ופלפל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. להפחית את החום; מוסיפים 1 כוס גבינה ומערבבים עד להמסה.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
בקערה קטנה מקציפים חלמונים עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון, כ-3 דקות. מערבבים פנימה 1/3 כוס רוטב גבינה חריף. מחזירים הכל למחבת; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות. מצננים לחלוטין.
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות לתערובת הגבינה שהתקררה.
יוצקים לכלי סופלה של 1 כוס לא משומנים או לכוסות רפרפת.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
הוסף 1 אינץ' מים חמים למחבת.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 20 דקות.
מוציאים את כוסות הרפרפת לרשתות לצינון. מכסים ומכניסים למקרר עד 4 שעות.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. לגלות; מפזרים את שאר הגבינה.
אופים בחום של 425 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שתפוח וזהוב.