קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

סופלי גבינה אפויים פעמיים

סופלי גבינה אפויים פעמיים
סופלה גבינה אפויים פעמיים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -22 גרם חלבון , 35 גרם שומן ובסך הכל 456 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.07 למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך חמאה, אבקת בצל, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 37% . נסו סופלה גבינה אפויים פעמיים , סופלה גבינת עיזים אפויים פעמיים על מצע של ירקות מעורבים , וסופלה גבינת עיזים אפויים פעמיים על מצע של ירקות מעורבים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה חלב, אבקת בצל, מלח, אגוז מוסקט ופלפל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. להפחית את החום; מוסיפים 1 כוס גבינה ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך
9 כפות קיצור, חתוך לקוביות9 כפות קיצור, חתוך לקוביות
פיסטוקים קצוצים קלוייםפיסטוקים קצוצים קלויים
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
תפוחי אדמה צהובים בבשרתפוחי אדמה צהובים בבשר
תבלין פאי דלעת נוסף לקישוטתבלין פאי דלעת נוסף לקישוט
עגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורךעגבניות שזיפים גדולות (בערך, חצויות לאורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת תיבול ברביקיו2 כפות תערובת תיבול ברביקיו
2
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
3
בקערה קטנה מקציפים חלמונים עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון, כ-3 דקות. מערבבים פנימה 1/3 כוס רוטב גבינה חריף. מחזירים הכל למחבת; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות. מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
חתיכות Haricots Vertsחתיכות Haricots Verts
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות BAKER'S שוקולד אפייה חצי מתוק, מומסאריזות BAKER'S שוקולד אפייה חצי מתוק, מומס
מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)
4
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות לתערובת הגבינה שהתקררה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
פיסטוקים קצוצים קלוייםפיסטוקים קצוצים קלויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות BAKER'S שוקולד אפייה חצי מתוק, מומסאריזות BAKER'S שוקולד אפייה חצי מתוק, מומס
5
יוצקים לכלי סופלה של 1 כוס לא משומנים או לכוסות רפרפת.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
6
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה BAKER'S ANGEL FLAKE קוקוס, מחולקחבילה BAKER'S ANGEL FLAKE קוקוס, מחולק
7
הוסף 1 אינץ' מים חמים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות תערובת לביבות מלאה, כל מותג, מחולקת2 1/2 כוסות תערובת לביבות מלאה, כל מותג, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)
8
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס עגבניות חתוכות דק3/4 כוס עגבניות חתוכות דק
9
מוציאים את כוסות הרפרפת לרשתות לצינון. מכסים ומכניסים למקרר עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
10
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. לגלות; מפזרים את שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קצוצים קלוייםפיסטוקים קצוצים קלויים
11
אופים בחום של 425 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שתפוח וזהוב.
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס עגבניות חתוכות דק3/4 כוס עגבניות חתוכות דק