קישואים ולחם תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קישואים ולחם תפוח. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 254 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. 280 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, קישואים, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קישואים ולחם תפוחים, לחם קישואים תפוחים, ו קישואים, תפוח ולחם גזר.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מעיל 2 (4 1/2 על ידי 8 1/2 אינץ') מחבתות עם ספריי nonstick. קו המחבתות עם נייר קלף ולרסס את הנייר.
מערבבים את הקישואים, תפוח, סוכר חום, שמן, ביצים ותמצית וניל בקערה גדולה ומערבבים לשלב.
מוסיפים 3 כוסות קמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט לקערה ומערבבים היטב. לזרוק את האגוזים עם השאר1 / 2 כפית קמח כדי מעיל ולמנוע מהם לשקוע. מערבבים בעדינות את האגוזים ואת התמצית.
מחלקים את הבלילה בין 2 מחבתות כיכר.
אופים עד קיסם או שיפוד מוכנס באמצע כל כיכר יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
הסר את הלחם מן המחבתות להתקרר על מתלה חוט.