קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות73
מגזין

קישואים וריקוטה טארטס (Sfogliata di Formaggi)

קישואים וריקוטה טארטס (Sfogliata di Formaggi)
מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו מים חמים, שקדים, מים פושרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, אספרגוס ועוגות ריקוטה, ו עוגת גבינה ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את השמרים ואת המים החמים ולהניח בצד במשך 15 דקות, עד שמרים מתמוסס קצף.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בקערה בינונית, מערבבים את המים פושרים, 1/4 כוס שמן, החלב והמלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה בינונית, לשלב את כל המטרה ואת קמח semolina ולהוסיף אותם לתערובת השמרים, יחד עם תערובת נוזלית. עם כף עץ, לשלב את החומרים כדי ליצור את תחילת הבצק. הפוך על לוח משוריין קלות ללוש ביד עד הבצק הוא חלק וגמיש, לפחות 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות במשך 1 שעה, או עד מוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים, לעשות את המילוי. במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן שנותר עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל הירוק, השום והשקדים וקמח 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיף את פתיתי צ ' ילי וקישואים ומבשלים עד הקישואים הוא רך מאוד, על 10 עד 12 דקות, ערבוב באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
8
חותכים את הבצק ל 8 חתיכות ולמתוח כל חתיכה לתוך סיבוב 8 אינץ', אשר לא צריך להיות עגול לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מניחים אבן פיצה נקייה בתנור מחממים עד 450 מעלות F. מחלקים תערובת קישואים בין 8 סיבובים של בצק, מפיצים אותו באופן שווה, ו dab ריקוטה קטנה על כל אחד מהם.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אופים עד חום זהוב בהיר, כ 14 to16 דקות, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)