קישואים וריקוטה טארטס (Sfogliata di Formaggi)
מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 631 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו מים חמים, שקדים, מים פושרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פריד קישואים פרחים עם באפלו ריקוטה: פיורי di זוקה Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, אספרגוס ועוגות ריקוטה, ו עוגת גבינה ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את השמרים ואת המים החמים ולהניח בצד במשך 15 דקות, עד שמרים מתמוסס קצף.
בקערה בינונית, מערבבים את המים פושרים, 1/4 כוס שמן, החלב והמלח.
בקערה בינונית, לשלב את כל המטרה ואת קמח semolina ולהוסיף אותם לתערובת השמרים, יחד עם תערובת נוזלית. עם כף עץ, לשלב את החומרים כדי ליצור את תחילת הבצק. הפוך על לוח משוריין קלות ללוש ביד עד הבצק הוא חלק וגמיש, לפחות 8 דקות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומאפשרים לעלות במשך 1 שעה, או עד מוכפל בתפזורת.
בינתיים, לעשות את המילוי. במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן שנותר עד לעישון.
מוסיפים את הבצל הירוק, השום והשקדים וקמח 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב בהיר.
מוסיף את פתיתי צ ' ילי וקישואים ומבשלים עד הקישואים הוא רך מאוד, על 10 עד 12 דקות, ערבוב באופן קבוע.
חותכים את הבצק ל 8 חתיכות ולמתוח כל חתיכה לתוך סיבוב 8 אינץ', אשר לא צריך להיות עגול לחלוטין.
מניחים אבן פיצה נקייה בתנור מחממים עד 450 מעלות F. מחלקים תערובת קישואים בין 8 סיבובים של בצק, מפיצים אותו באופן שווה, ו dab ריקוטה קטנה על כל אחד מהם.
אופים עד חום זהוב בהיר, כ 14 to16 דקות, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.