קישואים-לחם פשתן פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם זרעי פשתן קישואים פקאן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית ונילן, יוגורט וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: קישואים, בננה ומאפינס זרעי פשתן, אגס-ריבס לחם פשתן, ו בננה-לחם פשתן תאריך.
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, סוכר מגורען, ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך אגוז מוסקט) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מורחים קישואים על מספר שכבות של מגבות נייר כבדות; מכסים במגבות נייר נוספות. לחץ למטה בחוזקה כדי להסיר נוזל עודף.
מערבבים יוגורט, תחליף ביצה, שמן, וניל בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים בקישואים.
מוסיפים תערובת קישואים 1/4 פקאן כוס לתערובת קמח, ערבוב עד בשילוב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול.
מפזרים הבלילה עם 3 כפות פקאן.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל.
הסר לחם מן המחבת; מקום על מתלה חוט.