קישואים מוקפצים ואפונה
קישואים מוקפצים ואפונה הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני תוספת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, וסך הכל 115 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם טימין, אפונה מופשרת, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו אפונה מוקפצת ונקניק, אפונה שלג מוקפצת, ו אספרגוס מוקפץ ואפונה (מתכונים דומים).
הוראות
לגרוס או לקצוץ קישואים. במחבת גדולה, על אש בינונית, שלבו שמן זית, הקישואים, שיני השום, המלח הכשר, וכמה טחינה של פלפל שחור ובשלו, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהקישואים מתרככים, כ -5 דקות.
מוסיפים 1 כוס אפונה קפואה מופשרת ו 1 כף טימין טרי (או 1 כפית עלים יבשים), זורקים היטב ומבשלים לחום, 1 עד 2 דקות.