קישואים מוקרמים וריגטוני תרד
קישואים מוקרמים וריגטוני תרד עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. אם יש לכם קמח, שום, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו קישואים מוקרמים וריגטוני תרד, קישואים מוקרמים וריגטוני תרד, ו קרם תרד Rigatoni (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
לבשל פסטה בסיר גדול לפי הוראות על החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים קישואים, פטריות ושום; מבשלים ומערבבים 3 עד 4 דקות. או עד שקישואים הוא פריך במכרז.
מוסיפים קמח ותבלינים; מבשלים ומערבבים 1 דקות. מערבבים במרק; לבשל ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד מעובה.
הוסף Neufchatel; קוק ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד שנמס.
מסננים פסטה; לחזור למחבת.
מוסיפים תערובת קישואים, תרד, פרמזן ו 1/2 כוס מוצרלה; לערבב קלות. כפית לתוך 2 קדרה לרסס עם ספריי בישול; העליון עם מוצרלה הנותרים.
אופים 10 דקות. או עד מוצרלה נמס.