קישואים מטוגנים: קישואים פריט
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 66%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: פרחי קישואים מטוגנים עם ריקוטה באפלו: פיורי די זוקה פריטה קון ריקוטה די בופלאן אי פומודורי, מלנזאן פריט (חציל מטוגן), ו קישואים מטוגנים.
הוראות
שוטפים את הקישואים ופורסים לסיבובים של 1/2 עד 3/4 אינץ'. מצפים את תחתית מחבת 8 עד 10 אינץ 'בשמן זית כתית מעולה בגודל 3/4 אינץ'.
מחממים שמן ל 360 עד 365 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את השום ותוך כדי ערבוב מתמיד מבשלים על אש גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
הסר את השום ברגע שהוא מתחיל להחשיך בצבע.
עובדים בקבוצות, מוסיפים את סיבובי הקישואים למחבת ומבשלים עד להזהבה, כ -3 עד 5 דקות מכל צד.
מוציאים לייבוש על מגש הגשה מרופד במגבות נייר. חזור על התהליך עד שכל הקישואים מטוגנים.
מניחים את כל הקישואים בחזרה במחבת על אש בינונית.
מפזרים את הסוכר, הנענע והצימוקים.
מערבבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בזהירות את החומץ. מכסים ומכבים את האש. אפשר לשבת 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רופינו פרוסקו העשוי מענבים אורגניים. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
![רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים של ויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.