קישואים ממולאים איטלקיים
קישואים ממולאים איטלקיים עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם עגבניות מיובשות, שמן זית, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Tunan and breadcrumb fulled courgettes, קישואים אפויים ממולאים ברוטב כבש מתובל ועגבניות, ו חציל אפוי ממולא בדלעת צלויה, פטה ואגוז עם קישואים מטובלים.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מניחים את courgettes בשכבה אחת בצלחת רדוד אטום, די בחוזקה יחד, לחתוך בצד למעלה.
מברשת קלות עם 1 כפית שמן ואופים במשך 20 דקות.
כדי להפוך את המילוי, לערבב את כל החומרים יחד בקערה ועונה עם הרבה פלפל שחור.
מפזרים את המילוי על גבי הקורגטות וטפטוף עם שמן הזית הנותר.
אופים עוד 10-15 דקות או עד courgettes מתרככים והציפוי הוא זהב פריך.