קישואים ממולאים בקר
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . עם כפית נסו קישואים ממולאים בבשר בקר, קישואים ממולאים מרווה ובשר, ו בקר ממולאים קישואים סירות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
לגרוף זרעים ובשר מחצאי קישואים עם כפית, משאיר פגזים חלולים החוצה. תשליך בערך חצי מהבשר. שים בשר שנותר בקערה גדולה.
מערבבים בשר בקר טחון, מרק עגבניות, מים, פלפל, פירורי לחם, ביצה, תיבול איטלקי, ואבקת שום עם בשר קישואים; כפית לתוך קונכיות קישואים. מסדרים קישואים ממולאים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
מפזרים תערובת גבינה איטלקית על הקישואים וממשיכים לאפות עד שהגבינה נמסה ותוססת, כ -10 דקות יותר.