קישואים מתוקים מתענגים
עוגת זוקיני מתוקה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 77 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 70 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. אם יש לך זרעי סלרי, בצל, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 16%. נסו קישואים מתוקים מתענגים, קישואים להתענג מתוק חריף, ו שבוע שימורים: קישואים-פלפל מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקישואים והבצל בקערה גדולה, לא מתכתית, ומפזרים את overtop מלח. השתמש בידיים שלך כדי לערבב באופן שווה את המלח לאורך הקישואים. מכסים ומקררים בין לילה.
למחרת, לנקז את הקישואים במסננת, ולשטוף היטב עם מים קרים. לסחוט עודפי מים ולהניח בצד.
מניחים את פלפל אדום וירוק, סוכר, חומץ, קורנפלור לתוך סיר גדול.
מוסיפים את אגוז מוסקט, כורכום, זרעי סלרי ופלפל. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להוסיף קישואים מנוקז. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 30 דקות.
בינתיים, לעקר 7 צנצנות וחצי ליטר ועפעפיים להחזיק להתענג. לארוז להתענג לתוך צנצנות מעוקרים, לוודא שאין רווחים או כיסי אוויר. למלא צנצנות כל הדרך למעלה. בורג על מכסים.
מניחים מתלה בתחתית סיר גדול וממלאים באמצע הדרך עם מים רותחים. בזהירות להנמיך צנצנות לתוך סיר באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין צנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך, עד צמרות צנצנות מכוסים על ידי 2 סנטימטרים של מים. מביאים מים לרתיחה מלאה, ואז מכסים ומעבדים במשך 30 דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, הקש על גבי כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא הדוק (מכסה אינו זז למעלה או למטה בכלל).