קישואים, עגבניה מיובשת בשמש, ו Mozarella טארט
קישואים, עגבניות מיובשות בשמש, ו Mozarella טארט דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא עגבניות מיובשות בשמן, בזיליקום, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו קישואים, עגבניה מיובשת בשמש, ו Mozarella טארט, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים מאפה על משטח מקומח לריבוע בעובי 1/8 אינץ'. לקצץ קצוות מאפה כדי ליצור עגול 13 אינץ'.
העברה למחבת טארט 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים ב overhang כדי ליצור צדדים בעובי כפול. פירס עם מזלג. כיסוי; צמרמורת 1 שעה.
מחממים תנור ל 218°. קו מאפה עם נייר; למלא שעועית או משקולות עוגה.
אופים מאפה עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
אופים את הקרום עד לתחתית הוא חום זהוב, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות טופס, על 8 דקות. מגניב 5 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
מפזרים מוצרלה על החלק התחתון של הקרום. למעלה עם 6 כפות פרמזן, עגבניות, בזיליקום, בצל ירוק, אורגנו. סדר סיבובי קישואים במעגלים קונצנטריים כדי לכסות את החלק העליון של טארט.
מקציפים ביצים, חצי וחצי, מלח ופלפל בקערה בינונית.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס פרמזן.
אופים טארט עד פודינג מוגדר קרום הוא חום זהוב, על 35 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.