קישואים עטופים בטורטיות
קישואים עטופים בטורטיות הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 4 מנות. בתוספת זו יש 342 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה של Allrecipes יש 3 מעריצים. גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, מלח, עירית ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , וזה טוב. מתכונים דומים: טורטיות קישואים (דל פחמימות, קטו) , קישוא עטוף הליבוט "צדפות" וקישואים ממולאים עטופים בבייקון .
הוראות
בווק או מחבת סאוט בגודל בינוני מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים חרדל וזרעי כמון. כשהם מתחילים לקפוץ, מנמיכים את האש ומוסיפים את הבצל והג'ינג'ר.
מטגנים עד שהבצל רך וצבעו ורוד בהיר.
מוסיפים את הקישואים המגוררים, מגבירים מעט את האש. מערבבים לעתים קרובות עד שהקישוא נהיה רך ומבושל היטב, כ-5 עד 10 דקות. מערבבים פנימה את אבקת הצ'ילי, הפלפל, הציפורן, הקינמון והמלח.
מחממים את הטורטיות ומניחים את הטורטיות על משטח ישר.
מניחים 1/4 ממלית הקישואים במרכז כל טורטייה.
מגלגלים כל טורטייה וקושרים אותה סגורה עם עירית. אפשר להגיש את העטיפה עם כף שמנת חמוצה בצד, זה יוצר עיטוף מעוגל היטב!