קל רטטוי עם עוף
רטטוי קל עם עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 657 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לכם פרמזן, מלח ופלפל כשרים, חצילים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו קערות עוף רטטוי מהירות וקלות, קל Ratatouille, ו קל רטטוי צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
עוף העונה על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד עישון קל.
להוסיף עור עוף בצד למטה ומבשלים מבלי לזוז עד השחמה היטב, 6 עד 7 דקות. הפוך וחום בצד השני, כ 5 דקות יותר.
מעבירים עוף לצלחת ומניחים בצד.
באותה מחבת מעל חום בינוני, להוסיף כף נוספת של שמן וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח ומבשלים עד שמתחילים לרכך וצבע, על 1 דקה.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את החצילים, קישואים וקיץ סקווש וזורקים לשלב עם הבצל.
מוסיפים את העגבניות ואת המניה ומערבבים לשלב. נסטלו את חתיכות העוף לתוך הרוטב ולהתאים את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העוף סיים בישול דרך, 15 עד 20 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, מעבירים למגש, מפזרים בזיליקום ופרמזן מגוררת ומגישים.