צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית טבעונית? שעועית אדומה קלה ואורז יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, פחיות שעועית, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סיר חרס שעועית אדומה ואורז, קל שעועית אדומה ואורז, ו קל שעועית שחורה ואורז.
הוראות
1
חותכים את הבצל לרבעים ודופקים אותו במעבד המזון כדי לרכך; מוסיפים אותו למחבת המחוממת.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
חותכים את הפלפל לרבעים וקוצצים אותו דק במעבד; מוסיפים אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
חותכים את הסלרי לחתיכות ארוכות 2 אינץ ' וקוצצים אותו ואת השום במעבד; מוסיפים אותו למחבת. מערבבים היטב את הירקות ומוסיפים 2 כפות מים. מבשלים עד רך, על 6-10 דקות. בעוד הירקות מבשלים, לשטוף את השעועית היטב. שים חצי מהם (1 1/2 פחיות) לתוך מעבד המזון עם מחצית פחית עגבניות. תהליך עד שכל השעועית הם קצוצים גס, רק קצר של מחית. כאשר הירקות רכים, מוסיפים את השעועית המעורבת, השעועית השלמה שנותרה, העגבניות הנותרות, וכל התבלינים למעט מלח מעושן. מכסים בחוזקה, להפחית את החום נמוך מאוד, ומבשלים לפחות 30 דקות. מערבבים כל 5 או 10 דקות ומוסיפים מים לפי הצורך כדי לשמור על שעועית לחה אבל לא מרפה. כמו שעועית אדומה רגילה, אלה טעם טוב יותר ככל שהם מבשלים יותר, ולכן לשקול 30 דקות המינימום ההכרחי ולבשל אותם עוד אם אתה יכול, הוספת מים לפי הצורך. ממש לפני ההגשה, מפזרים מלח מעושן או קצת עשן נוזלי. מערבבים היטב, ומגישים על אורז עם רוטב חם יותר על השולחן.
מרכיבים שתצטרך
עשן נוזלי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)