קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

קל תפוח בטי

קל תפוח בטי
קל תפוח בטי דורש על 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 12. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם יש לכם מיץ תפוחים, חמאה, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית בלתי אפשרי של 9%. נסו אפל בטי, אפל פאן בטי, ו אפל בראון בטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
זורקים תפוחים ומיץ תפוחים; מסדרים חצי ב -13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
שלב פירורי עוגיות, חמאה וקינמון; מפזרים חצי מעל תפוחים. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
אופים בחום של 375 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהתפוחים רכים והתוספת מזהיבה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)