קליפות תפוחי אדמה של פרא אדם
קליפות תפוחי אדמה של ויילד מן יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . גשו לסופר וקנו קמח מרשמלו, בייקון, צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה פריכות, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו קליפות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
תפשוט את העור. שמור את העורות.
להוסיף 1 כפית מלח לקליפות תפוחי האדמה ולתת לשבת.
חותכים את בשר תפוחי האדמה ומרתיחים עד המזלג רך. אל תרתח יתר על המידה.
שים את קליפות תפוחי האדמה לתוך מגבת נקייה לסחוט כל לחות. לזרוק את העורות עם 1/2 כפית יותר מלח ו 1/2 כפית של פפריקה.
מבשלים את הבייקון עד פריך.
הסר מן המחבת כדי להתקרר מעט. קוביות הבייקון.
במחבת טחון מעל חום בינוני, מבשלים את הצלי שאלוט בקצת חמאה עד רך.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השאלוט, צ ' דר לבן, בצל ירוק וחמאה שנותרה עד שמנת חלקית וגושית חלקית. אז תקפל את הבייקון.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לשלב. מקררים את התערובת עד שהיא מתקררת.
כאשר מוכן לשרת, למלא תנור הולנדי עם שמן קנולה וחום ל 375 מעלות F.
בקערה אחרת, להוסיף את 1/2 הנותרים פפריקה כפית וקצת מלח ופלפל לקמח arrowroot. לעשות כדורי 1 אינץ ' עם תערובת תפוחי אדמה. ואז לטבול את הביצה, לטבול בקמח arrowroot, לטבול את הביצה שוב ולדחוף את קליפות תפוחי האדמה. מטגנים עד חום זהוב וחם, 1 עד 2 דקות.