קליפת מנטה מרובדת
קליפת מנטה שכבות דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 947 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שוקולד, שמנת, סוכריות מנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. . מתכונים דומים: קליפת מנטה מרובדת, קליפת קראנץ מנטה שכבות, ו קליפת מנטה.
הוראות
קו 9x12 אינץ תבנית אפייה עם נייר אלומיניום או נייר קלף.
ממיסים חצי מהשוקולד הלבן בחלק העליון של דוד כפול על מים רותחים בקושי, ערבוב לעתים קרובות וגירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה.
מורחים את השוקולד הלבן למחבת מוכנה.
מפזרים 1/4 של מנטה מרוסק באופן שווה על שוקולד לבן. להירגע עד המשרד, כ -15 דקות.
בינתיים, להמיס את השוקולד הכהה, שמנת כבדה, ותמצית מנטה יחד בחלק העליון של דוד כפול על רק מים רותחים בקושי, ערבוב לעתים קרובות, עד פשוט נמס. במהירות לשפוך את שכבת השוקולד על שכבת שוקולד לבן צונן; להפיץ באופן שווה. להירגע עד המשרד, כ -20 דקות.
בינתיים, להמיס את השוקולד הלבן שנותר בחלק העליון של דוד כפול על רק מים מבעבעים בקושי, ערבוב לעתים קרובות, עד פשוט נמס.
מורחים במהירות על קליפת הצונן.
מפזרים את חתיכות מנטה הנותרים; צמרמורת עד המשרד, על 20 דקות.
לחתוך או לשבור לחתיכות קטנות כדי לשרת.