קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

קליפת מנטה מרובדת

קליפת מנטה מרובדת
קליפת מנטה שכבות דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 947 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שוקולד, שמנת, סוכריות מנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. . מתכונים דומים: קליפת מנטה מרובדת, קליפת קראנץ מנטה שכבות, ו קליפת מנטה.

הוראות

1
קו 9x12 אינץ תבנית אפייה עם נייר אלומיניום או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
ממיסים חצי מהשוקולד הלבן בחלק העליון של דוד כפול על מים רותחים בקושי, ערבוב לעתים קרובות וגירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מורחים את השוקולד הלבן למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים 1/4 של מנטה מרוסק באופן שווה על שוקולד לבן. להירגע עד המשרד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
סוכריות מנטהסוכריות מנטה
5
בינתיים, להמיס את השוקולד הכהה, שמנת כבדה, ותמצית מנטה יחד בחלק העליון של דוד כפול על רק מים רותחים בקושי, ערבוב לעתים קרובות, עד פשוט נמס. במהירות לשפוך את שכבת השוקולד על שכבת שוקולד לבן צונן; להפיץ באופן שווה. להירגע עד המשרד, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מרירשוקולד מריר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
בינתיים, להמיס את השוקולד הלבן שנותר בחלק העליון של דוד כפול על רק מים מבעבעים בקושי, ערבוב לעתים קרובות, עד פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
מורחים במהירות על קליפת הצונן.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
8
מפזרים את חתיכות מנטה הנותרים; צמרמורת עד המשרד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
9
לחתוך או לשבור לחתיכות קטנות כדי לשרת.