קלמרי בגריל על מצע של שעועית לבנה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. מתכון זה של ויליאמס סונומה יש 1 אוהדים. אם יש לכם צ'ילי, שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אורזו ים תיכוני עם שעועית לבנה וקלמרי, שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור, ו סלט שומר בגריל עם אורזו ושעועית לבנה.
הוראות
1
כדי להפוך את השעועית, בסיר, לשלב את השעועית ומים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. משרים את השעועית בין לילה, ולאחר מכן לנקז ולהוסיף מים קרים טריים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. לחלופין, להביא את השעועית לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום, לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
מסננים ומוסיפים מים מתוקים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים
3
מוסיפים את עלה המפרץ, צ ' ילי, בצל ותימין sprig שעועית, להגדיר מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה נמוכה. להפחית את החום בבת אחת כדי רתיחה נמוכה מאוד ומבשלים עד השעועית הם מכרז, על 1 שעה. מתבלים במלח ים ופלפל לבן. הניחו בצד את השעועית במרק שלהם.הכן אש בינונית-חמה בגריל, או לחמם מראש מטגן. להשרות שיפודי עץ ארוכים 8 במים במשך 30 דקות, ולאחר מכן drain.To הפוך את ויניגרט, בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן זית וחומץ, ואז לטאטא במלח ופלפל לבן. הגדר aside.To הפוך את סלסה ורדה, בקערה, באמצעות כף עץ, מחית יחד את שמן זית ולחם כדי ליצור משחה. מערבבים את הפטרוזיליה, צלפים, אנשובי, שום וחומץ. מתבלים במלח ופלפל שחור. תניח בצד.חברו את גופי הדיונונים וזרועות לשיפוד. מעיל עם שמן זית ועונה שני הצדדים עם מלח ופלפל לבן.שמן מתלה הגריל עם מגבת נייר ספוג בשמן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
יכול) סלסה ורדה משומרת
3 כפות ויניגרט ורמיוס
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורק
גב שומן חזיר
ועוד 2 כפות מי קרח
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
פירורי בשר צמחוני קפואים
תוספות, אופציונלי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס שום קצוץ
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3 כוסות צוף אגסים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
4
מניחים את השיפודים על מתלה הגריל או מטגנים 2 עד 3 אינץ ' ממקור החום, פונה פעם אחת, עד הדיונון הוא בצבע קל, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
העברה לצלחת.
6
מסננים את השעועית של כמעט כל מרק שלהם ולהשליך את עלה המפרץ, צ ' ילי, בצל ו קורנית sprig. לחמם על אש נמוכה במידת הצורך.זרוק את השעועית עם חצי מהויניגרט. לזרוק את ארוגולה עם ויניגרט שנותר. כדי להגיש, ערמה רבע מהארוגולה על כל צלחת ומעל עם רבע מהשעועית ו-2 שיפודים של קלמרי. כפית קצת סלסה ורדה על כל שיפוד ולהעביר את הרוטב שנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
3 כפות ויניגרט ורמיוס
גב שומן חזיר
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
חזה עוף רוטיסרי
תוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס שום קצוץ
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Collection Series, Seafood, by Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).