קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

קלמרי בגריל על מצע של שעועית לבנה

קלמרי בגריל על מצע של שעועית לבנה
קלמרי בגריל על מצע של שעועית לבנה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. מתכון זה של ויליאמס סונומה יש 1 אוהדים. אם יש לכם צ'ילי, שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אורזו ים תיכוני עם שעועית לבנה וקלמרי, שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור, ו סלט שומר בגריל עם אורזו ושעועית לבנה.

הוראות

1
כדי להפוך את השעועית, בסיר, לשלב את השעועית ומים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. משרים את השעועית בין לילה, ולאחר מכן לנקז ולהוסיף מים קרים טריים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. לחלופין, להביא את השעועית לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום, לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים ומוסיפים מים מתוקים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מוסיפים את עלה המפרץ, צ ' ילי, בצל ותימין sprig שעועית, להגדיר מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה נמוכה. להפחית את החום בבת אחת כדי רתיחה נמוכה מאוד ומבשלים עד השעועית הם מכרז, על 1 שעה. מתבלים במלח ים ופלפל לבן. הניחו בצד את השעועית במרק שלהם.הכן אש בינונית-חמה בגריל, או לחמם מראש מטגן. להשרות שיפודי עץ ארוכים 8 במים במשך 30 דקות, ולאחר מכן drain.To הפוך את ויניגרט, בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן זית וחומץ, ואז לטאטא במלח ופלפל לבן. הגדר aside.To הפוך את סלסה ורדה, בקערה, באמצעות כף עץ, מחית יחד את שמן זית ולחם כדי ליצור משחה. מערבבים את הפטרוזיליה, צלפים, אנשובי, שום וחומץ. מתבלים במלח ופלפל שחור. תניח בצד.חברו את גופי הדיונונים וזרועות לשיפוד. מעיל עם שמן זית ועונה שני הצדדים עם מלח ופלפל לבן.שמן מתלה הגריל עם מגבת נייר ספוג בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיונוןדיונון
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את השיפודים על מתלה הגריל או מטגנים 2 עד 3 אינץ ' ממקור החום, פונה פעם אחת, עד הדיונון הוא בצבע קל, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
העברה לצלחת.
6
מסננים את השעועית של כמעט כל מרק שלהם ולהשליך את עלה המפרץ, צ ' ילי, בצל ו קורנית sprig. לחמם על אש נמוכה במידת הצורך.זרוק את השעועית עם חצי מהויניגרט. לזרוק את ארוגולה עם ויניגרט שנותר. כדי להגיש, ערמה רבע מהארוגולה על כל צלחת ומעל עם רבע מהשעועית ו-2 שיפודים של קלמרי. כפית קצת סלסה ורדה על כל שיפוד ולהעביר את הרוטב שנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
דיונוןדיונון
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Collection Series, Seafood, by Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים