קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

קלמרי מטוגן

קלמרי מטוגן
קלמרי מטוגן יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, לימונים, מלח ים ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-394 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. הציון הזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קלמרי מטוגן, קלמרי מטוגן, ו קלמרי מטוגן.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
יוצקים מספיק שמן לסיר גדול וכבד כדי להגיע לעומק של 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחממים על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס.
4
מערבבים את הקמח, הפטרוזיליה, המלח והפלפל בקערה גדולה. עובדים בקבוצות קטנות, זורקים את הדיונון לתערובת הקמח לציפוי. מוסיפים בזהירות את הדיונון לשמן ומטגנים עד להזהבה פריכה וחיוורת מאוד, בערך 1 דקה לכל אצווה. בעזרת מלקחיים או כף מחוררת מעבירים את הקלמרי המטוגן לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מניחים את טריזי הקלמרי והלימון המטוגנים על צלחת נקייה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
דיונוןדיונון
6
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מגישים עם רוטב המרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
8
בסיר קדירה גדול מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים בצל ושום ומקפיצים עד שהם רכים ושקופים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
11
קולים עד שכל הירקות רכים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
12
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה 1 או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
13
הסר עלי דפנה ובדוק אם יש תיבול. אם לרוטב עדיין יש טעם חומצי, הוסיפו חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי לעגל את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מוסיפים 1/2 את רוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק. ממשיכים עם רוטב העגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
אם לא משתמשים בכל הרוטב, הניחו לו להתקרר לחלוטין ושפכו 1 עד 2 מנות כוס לשקיות ניילון במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.